Përmbledhje

TouchDisplays continued  world class  design for development of intelligent high-tech products for worldwide implementation.We specialize in high-tech electronics,touch sensors, HD display optimization, system application optimization and scheme design.

TouchDisplays exercises strict quality management and adheres to quality assurances that guarantee pre and post sales technical support. Our products have market application in education, entertainment, medical, commercial ,banking, finance and general business.

Ne jemi një udhëheqës të industrisë në të teknologjisë, inovacionit dhe design porosi. Mijëra konsumatorë të zgjedhur ne të gjithë botën. TouchDisplays punon me ISO9001 [2000 Version] sistemet e menaxhimit dhe CE, FCC, RoHS, dhe çertifikatat e ndryshme të tjera ndërkombëtare! Gjatë gjithë procesit; zhvillimi [R & D], dizajn sistemet e aplikimit, prodhimit, kontrollin e cilësisë, prodhim, logjistikë, pjesë e furnizimit dhe pas shitjes shërbimi janë të furnizuara nga TouchDisplays për të siguruar vazhdimësinë dhe performancën e korporatës për të gjithë klientët e saj.

TouchDisplays, lider në teknologji dhe inovacion përpiqet për furnizimin e customization më të lartë të projektimit për të sjellë zgjidhje optimale për të përmbushur kërkesat e konsumatorëve. 


WhatsApp Online Chat !