Rreth nesh

Një s një furnizues global të produkteve touch zgjidhje, TouchDisplays është të përqëndrohet në zgjidhje të përshtatur me prekje,  produktet touch inteligjente projektimit dhe prodhimit. 

T ai kompani merr risi teknologji si një burim për zhvillim, dhe plotëson nevojat e përshtatur e tregut dhe përdoruesit me intelektualin hi-tech

Produktet e duke shpikur në mënyrë të vazhdueshme dhe zgjidhjet më të optimizuar aplikimit.

T Portofoli produkt ouchDisplays përfshin një zgjedhje të gjerë të tregon interaktive duke filluar nga 7 deri në 98-inç, sisteme POS, 

Të gjitha-në-një kompjutera prekje dhe monitoron prekje.

T touch ouchDisplays s projekton zgjidhje në terminalet pika-e-shitjes, tregon interaktive me pakicë,

 Sistemet mikpritjen, kioska vetë-shërbimit, makinat e lojrave dhe aplikimet e transportit.  


WhatsApp Online Chat !