O loʻo faʻateleina le malosi faʻafouina tutoatasi a Saina

O loʻo faʻateleina le malosi faʻafouina tutoatasi a Saina

图片1

O Oketopa 24, na faia ai e le State Council Information Office se fonotaga a le au tusitala i Beijing e faalauiloa ai le 2nd Global Digital Trade Expo, lea na fai mai ai Wang Shouwen, sui ma sui minisita o fefaʻatauaʻiga faavaomalo a le Matagaluega o Pisinisi, e faapea o le e- O pisinisi na maua ai le 5% o oloa faaulufale mai a Saina ma auina atu i fafo o fefaatauaiga i oloa i le 2022, mai le 1% i le 2015.

 

Mai ia Ianuari ia Setema o le tausaga nei, o le tau o oloa faaulufale mai ma auina atu i fafo o le e-pisinisi i luga o tuaoi na oo atu i le 1.7 trillion yuan, o se siitaga i lea tausaga ma lea tausaga o le 14.4 pasene, e tusa ma le 5.5 pasene o le vaega o oloa faaulufale mai ma auina atu i fafo o fefaatauaiga i totonu. oloa i le vaitaimi lava e tasi.O pa'aga fefa'ataua'iga a Saina e-fefa'ataua'iga fa'akomepiuta ua ufitia ai le lalolagi, ma o se tasi lea o atunu'u e sili ona atoatoa le fa'aogaina o fa'alapotopotoga fa'akomepiuta fa'akomepiuta i le lalolagi.

 

Na ia faʻaalia o fefaʻatauaʻiga numera e mafai ona vaevaeina i ni vaega se lua, o le tasi o le faiga o fefaʻatauaʻiga e faʻaalia e ala i faʻasalalauga numera, o le autu o fefaʻatauaiga o faʻamaumauga.O le lona lua o se faiga o fefaʻatauaʻiga e faʻaalia e ala i numera numera, lea e masani ona fefaʻatauaʻi ai fefaʻatauaʻiga i luga o tuaoi i oloa, lea e iloa e ala i numera numera.

 

O le atina'eina o fefa'ataua'iga fa'akomepiuta a Saina ua maua ai fa'ai'uga sili atu, lea o lo'o fa'aalia fo'i i le fa'aauauina o le fa'atumauina o le fa'avae tau alamanuia, o le televave o le atina'eina o tekonolosi fa'atekinolosi ma le fa'atuputeleina o fa'amatalaga fa'aoga.

 

O lo'o fa'atupula'ia le malosi fa'afouga tuto'atasi a Saina e lagolago ai fa'atekonolosi fa'afou o fefa'ataua'iga numera.Fai mai Wang Shouwen, i le fa'avasegaga o fa'asologa o mea fou a le lalolagi na fa'asalalau mai e le World Intellectual Property Organization, o le fa'avasegaga atoatoa a Saina o le gafatia fa'afouina i le 2023 o le a lona 11 i le lalolagi.O le faʻatagaina o pateni fou a le matou atunuʻu i le matata o le atamai faʻapitoa, Initaneti o Mea ma faʻamatalaga faʻamatalaga e tulaga muamua i le lalolagi.

 

I Saina, mo le lalolagi

I le avea ai o se tagata gaosi oloa ma le tele o le poto masani fa'apisinisi, TouchDisplays e fa'atupuina fa'amatalaga atamai fa'apa'i atoatoa.Faʻatūina i le 2009, TouchDisplays faʻalauteleina lana pisinisi i le lalolagi atoa i le gaosigaPOS Terminals,Fa'ailoga Fa'atekinolosi Feso'ota'i,Pa'i Matamata, maFeso'ota'i Electronic Laupapa Pa'epa'e.

Fa'atasi ai ma le 'au R&D fa'apolofesa, o lo'o tu'uina atu e le kamupani le tu'uina atu ma le fa'aleleia atili o fa'amalieina o le ODM ma le OEM, tu'uina atu o le fa'ailoga muamua ma le fa'avasegaina o oloa.

Fa'alagolago TouchDisplays, fausia lau fa'ailoga maualuga!

 

Faafesootai matou

Email: info@touchdisplays-tech.com

Numera fa'afeso'ota'i: +86 13980949460 (Skype/ WhatsApp/ Wechat)

 

 

touch pos solution touchscreen pos system pos system payment machine pos system hardware pos system cashregister POS terminal Fa'atauga masini Fa'atau Fa'atau POS Faiga POS Fa'atauga mo Pisinisi Laiti Nofoaga sili ona fa'atau atu mo Fa'atau Fale'aiga Faufale POS gaosiga POS ODM OEM nofoaga e fa'atau ai POS pa'i uma i le tasi POS mata'itū POS mea fa'aoga POS meafaigaluega pa'i mata'i mata pa'i lau pa'i pc fa'aali uma fa'afeso'ota'i mata'itū pisinisi fa'apipi'i fa'ailoga masini tu'u fua


Taimi meli: Nov-28-2023

Auina mai lau savali ia i matou:

WhatsApp Online Chat!