O loʻo faʻaauau pea le malosi o fefaʻatauaiga a Saina

O loʻo faʻaauau pea le malosi o fefaʻatauaiga a Saina

pexels-pixabay-262353

E tusa ai ma faʻamaumauga na tuʻuina mai e le Pulega Lautele a le Ofisa o Tiute a Saina i le aso 9, i le fa masina muamua o lenei tausaga, o le aofaʻi o le tau o oloa faʻaulufale mai ma faʻatau atu i fafo a Saina na oʻo atu i le 13.32 trillion yuan, o se faʻaopoopoga i lea tausaga ma lea tausaga e 5.8% , ma o le fua faatatau o le tuputupu aʻe o le 1 pasene le vave nai lo le 4.8% i le kuata muamua.Faatasi ai ma i latou, o le masina mai fafo ma auina atu i fafo ia Aperila o le 3.43 miliona yuan, o se siitaga o le 8.9%.

I tausaga talu ai nei, o le faaulufale mai ma le auina atu i fafo o Saina ua faʻaalia uiga o le tele o fefaʻatauaʻiga i oloa, atinaʻe fou o fefaʻatauaʻiga i auaunaga, atinaʻe malosi o faiga pisinisi fou, fuga tele o le maketi, ma faʻasolosolo malie le fausaga.

O le faʻamalosia o le faʻatuatuaina ma le malosi o pisinisi tau fefaʻatauaʻiga mai fafo o loʻo avea pea ma taulaiga o faiga faʻavae a Saina e faʻalauiloa fefaʻatauaʻiga i fafo e faʻamautu le fua ma faʻamalieina le fausaga.Na faailoa mai e Bai Ming e faapea o le aafia i tulaga i fafo, o loo i lalo pea o le mamafa tele o fefaatauaiga a Saina i lenei tausaga, ma e tatau ona faatino se tuufaatasiga o faiga faavae mautu o fefaatauaiga i fafo e fesoasoani ai i kamupani e faamautu poloaiga ma faalautele maketi.

O ituaiga fou fou ma fa'ata'ita'iga o fefa'ataua'iga i fafo, e aofia ai fefa'ataua'iga fa'akomepiuta i tua atu, feso'ota'iga fa'amaumauga, tausiga fa'amau, faleteuoloa i fafo, fefa'ataua'iga i fafo, ma isi, ose malosiaga taua i le atina'eina o fefa'ataua'iga i fafo a Saina ma ose tulaga taua i totonu. le atina'eina o fefa'ataua'iga fa'ava-o-malo.

Talu ai nei, na tuʻuina atu ai e le Ofisa Sili o le Fono a le Setete o Saina le "Manatu i le Faʻalauiloaina o le Stable Scale and Optimal Structure of Foreign Trade", o loʻo fuafua e faʻamalosia fefaʻatauaʻiga e faʻaleleia ai le faʻalauteleina o maketi, faʻamautu ma faʻalauteleina le faʻaulufale mai ma le faʻatau atu o oloa autu, faʻateleina. lagolago tau tupe ma tupe, faatelevaveina le atinae fou o fefaatauaiga i fafo, ma optimize fefaatauaiga mai fafo.Atina'e Si'osi'omaga.

"O se faasologa o faiga faavae faʻamautuina fefaʻatauaʻiga i fafo e sili atu le faʻatulagaina, atoatoa ma atoatoa, lea o le a sili atu ona lagolagoina le atinaʻeina o fefaʻatauaiga i fafo a Saina ma o le a faʻalauiloaina le mautu ma le lelei o fefaʻatauaiga i fafo i le tausaga atoa."Fai mai Gao Yuning.

TouchDisplays Tekonolosi e taulaʻi i fofo paʻi faʻapitoa, faʻataʻitaʻiga atamai mata paʻi ma gaosiga.I le avea ai o se tagata e tu'uina atu fa'afitauli o mea tau pa'i i le lalolagi, TouchDisplays e fa'atumauina le fa'atonutonuina o le atina'eina ma le fa'aogaina o faiga, ma fa'amausali i le tu'uina atu o fofo eseese mo matā'upu eseese.

Mulimuli i le sootaga lea e aoao atili ai:

https://www.touchdisplays-tech.com/

 

 

I Saina, mo le lalolagi

I le avea ai o se tagata gaosi oloa ma le tele o le poto masani fa'apisinisi, TouchDisplays e fa'atupuina fa'amatalaga atamai fa'apa'i atoatoa.Faʻatūina i le 2009, TouchDisplays faʻalauteleina lana pisinisi i le lalolagi atoa i le gaosigaPa'i i le All-in-one POS,Fa'ailoga Fa'atekinolosi Feso'ota'i,Pa'i Matamata, maFeso'ota'i Electronic Laupapa Pa'epa'e.

Fa'atasi ai ma le 'au R&D fa'apolofesa, o lo'o tu'uina atu e le kamupani le tu'uina atu ma le fa'aleleia atili o fa'amalieina o le ODM ma le OEM, tu'uina atu o le fa'ailoga muamua ma le fa'avasegaina o oloa.

Fa'alagolago TouchDisplays, fausia lau fa'ailoga maualuga!

 

Faafesootai matou

Email: info@touchdisplays-tech.com
Numera fa'afeso'ota'i: +86 13980949460 (Skype/ WhatsApp/ Wechat)

 

 

 

 

tocuh pos solution touchscreen pos system pos system payment machine pos system hardware pos system cashregister POS terminal Fa'atauga masini Fa'atau Fa'atau POS Faiga POS Fa'atauga mo Pisinisi Laiti Lelei Fa'atauga Fa'atauga mo Fa'atau Fale'aiga Gaua POS gaosiga POS ODM OEM nofoaga e fa'atau ai POS pa'i uma i le tasi POS mata'itū POS mea fa'aoga POS meafaigaluega pa'i mata'i mata pa'i lau pa'i pc fa'aali uma fa'afeso'ota'i mata'itū pisinisi fa'apipi'i fa'ailoga masini tu'u fua


Taimi meli: Me-10-2023

Auina mai lau savali ia i matou:

WhatsApp Online Chat!