Велика Британија филијала основана.

Како нашиот бизнис расте посилно во Европа на пазарот. TouchDisplays Велика Британија Подружница официјално основана во Лидс, Англија Во февруари 2018 година.


Post time: Apr-27-2018

Send your message to us:

  • Напишете ја вашата порака тука и испратете ја на нас
    WhatsApp Online Chat !