Преглед

TouchDisplays continued  world class  design for development of intelligent high-tech products for worldwide implementation.We specialize in high-tech electronics,touch sensors, HD display optimization, system application optimization and scheme design.

TouchDisplays exercises strict quality management and adheres to quality assurances that guarantee pre and post sales technical support. Our products have market application in education, entertainment, medical, commercial ,banking, finance and general business.

Ние сме лидер во оваа индустрија во технологијата, иновациите и сопствен дизајн. Илјадници клиенти ни се избере од целиот свет. TouchDisplays работи со ISO9001 [2000 верзија] системи за управување и CE, FCC, ROHS, и разни други меѓународни сертификати! Сите во текот на процесот; развој [R & D], дизајн апликација системи, производство, контрола на квалитетот, производство, логистика, делови на снабдување и по продажбата на услуги се обезбедени од страна на сите TouchDisplays да се осигура континуитетот и корпоративната ефикасност, за сите свои клиенти.

TouchDisplays, лидер во технологијата и иновациите се стреми да обезбеди највисок дизајн прилагодување за да се донесе на оптимални решенија за да се исполнат потребите на клиентите. 


WhatsApp Online Chat !