за нас

А е глобален снабдувач на допир производи решенија, TouchDisplays се фокусира на прилагодено решение допир,  интелигентни допир производи дизајн и производство. 

Т тој компанија зема технолошки иновации како извор за развојот, и ги задоволува прилагодени на потребите на пазарот и корисникот со hi-tech интелектуална

производи од година во година се реновиран и најмногу оптимизиран решенија апликација.

Т портфолио на производи ouchDisplays вклучува една од најширокиот селекции на интерактивни екрани кои се движат од 7- до 98-инчи, POS системи, 

Сите-во-едно екран осетлив на допир компјутери и екран на допир монитори.

Т допир ouchDisplays е проектира решенија во терминали точка на продажба, интерактивни екрани на мало,

 угостителство системи, киосци самопослужување, игри машини и транспортни апликации.  


WhatsApp Online Chat !