Warranty

Dipuntedahaken informasi JAMINAN winates diwenehake ing produk TOUCHDISPLAYS Tutul Solutions. Periode babar pisan wiwit ing tanggal nalika produk TOUCHDISPLAYS pisanan dipunkintun Solutions customer TOUCHDISPLAYS Tutul.

Kabeh ing siji (IDS, Tablet, Tutul PC) 3 taun (Kajaba kanggo panel LCD 1 taun)
Tutul Monitor 3 taun (Kajaba kanggo panel LCD 1 taun)
LCD Monitor 3 taun (Kajaba kanggo panel LCD 1 taun)
LCD Panel 1 taun
pengontrol Tutul 3 taun
Driver Board LCD 3 taun
Papan utama 3 taun
kabel 3 taun
Lumahing Acoustic Wave (SAW) Layar 5 taun
Resistive Layar 3 taun
IR Layar 2 taun
Capacitive Layar 3 taun
POS Terminal 3 taun (Kajaba kanggo panel LCD 1 taun)
Card Reader (MSR) 3 taun
printer 3 taun
Kode bar 3 taun
laci awis 3 taun

WhatsApp Online Chat !