Industri

Solusi stabil lan ekonomi kanggo  Aplikasi Industrial

图片 5

Tutul simplifies antarmuka manungsa / mesin kanggo peralatan industri dening Nerjemahake isoh reaksi operator dadi alam  lan intuisi.

Touchdisplays bantuan ngurangi kerumitan operasi dening mbusak antar muka operator tradisional asring cumbersome.

Padha menakake tugas lan ngurangi wektu latihan kanggo operator nalika nambah kabisan liyane kanggo mesin dhewe.

Touchdispalys sing nggronjal lan cukup dipercaya kanggo digunakake ing lingkungan industri ngendi bledug lan cairan sing lazim, sing sealable kanggo

syarat industri, lan padha bisa dilakokno dening sarung-tangan.

Jahwéh, kita nyedhiyani sawetara antar muka tutul sing bakal terus fungsi irit saindhenging umur mesin utawa sistem.

Kasedhiyan Control

The Light Industrial Tutul

Saka Handheld kanggo Machines Gedhe

Diversified Tutul Teknologi kanggo Process Control


WhatsApp Online Chat !