FAQs

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Q1.0EM / Potongan.

- Ya, OEM / ODM kasedhiya, label support LOGO ngatur.

Q2.Are sampeyan Produsèn?

- Ya, kita Produsèn, luwih saka 15 taun pengalaman ing lapangan iki, kita pabrik dumunung ing Chengdu, China.

Q3.How bakal ngontrol kualitas produk?

- We strictly ngontrol saben rinci produksi, lan saben produk punika periksa siji dening tim QC kita sadurunge pangiriman.

Q4.Whether rega cukup?

- Kanthi pabrik, kita janji kanggo nyedhiyani rega cukup lan biaya-efektif.

Q5.Can ngomong soko bab produk bahan lan workmanship?

- We nganggo bahan lingkungan Proteksi, lan padha aman kanggo supplier manungsa being.Our lukisan semprotan, papan indhuk, layar tutul lan supaya ing kerjo karo account misuwur Philips, Siemens, LG, Hitachi lan ing.

Arep digarap US?


WhatsApp Online Chat !