Ringkesan

TouchDisplays continued  world class  design for development of intelligent high-tech products for worldwide implementation.We specialize in high-tech electronics,touch sensors, HD display optimization, system application optimization and scheme design.

TouchDisplays exercises strict quality management and adheres to quality assurances that guarantee pre and post sales technical support. Our products have market application in education, entertainment, medical, commercial ,banking, finance and general business.

We are kuwi pemimpin saka industri teknologi, inovasi lan desain adat. Ewon pelanggan milih kita ing saindhenging donya. TouchDisplays dianggo karo ISO9001 [versi 2000] sistem Manajemen lan CE, FCC, RoHS, lan macem-macem sertifikasi internasional liyane! Kabeh saindhenging proses; pembangunan [R & D], desain aplikasi sistem, produksi, kontrol kualitas, Manufaktur, logistics, sumber bagean lan sawise dodolan layanan sing kabeh diwenehake dening TouchDisplays kanggo asuransi lampahing lan kinerja perusahaan kanggo kabeh pelanggan.

TouchDisplays, pimpinan ing teknologi lan inovasi ngumbar sumber pangaturan desain paling nggawa solusi optimal kanggo nyanggupi customer. 


WhatsApp Online Chat !