Babagan awake dhewe

A s Supplier global solusi produk tutul, TouchDisplays wis fokus ing solusi tutul selaras,  cerdas desain produk tutul lan Manufaktur. 

T kang perusahaan njupuk inovasi teknologi minangka sumber kanggo pembangunan, lan maregi kabutuhan pasar lan pangguna selaras karo intelektual hi-tech

produk kang terus-terusan inovator lan solusi aplikasi paling optimized.

T portofolio produk ouchDisplays kang kalebu salah siji saka pamilihan palng layar interaktif kiro-kiro saka 7- 98-inci, sistem POS, 

Kabeh-ing-siji komputer demek lan alat demek.

T tutul ouchDisplays kang proyèk solusi ing titik-of-sale terminal, layar toko interaktif,

 sistem Hospitality, kiosks poto-layanan, mesin game lan aplikasi transportasi.  


WhatsApp Online Chat !