ʻIke pōkole o nā pono o Interactive Electronic Whiteboard

ʻIke pōkole o nā pono o Interactive Electronic Whiteboard

Manaʻo ʻia ʻaʻole mākou he malihini i nā projectors a me nā papa keʻokeʻo maʻamau, akā ua hoʻomohala ʻia nā lako hālāwai kūkā hou i nā makahiki i hala iho nei - ʻaʻole paha i ʻike ʻia e ka lehulehu nā Interactive Electronic Whiteboards.I kēia lā e hōʻike mākou iā ʻoe i ka ʻokoʻa ma waena o lākou a me nā projectors a me nā papa keʻokeʻo maʻamau mai ʻehā mau ʻaoʻao:

 图片1

1. Hoʻohālikelike o ka mālamalama o ka pale

Hoʻohana pinepine ʻia ka Interactive Electronic Whiteboard i ka 4K ultra-high-definition LCD display, ʻano maʻalahi ke kala a kūlohelohe;ʻAʻole pili ka pale e hana i ka mālama anti-glare e ka mālamalama, ikaika a me ke kukui haʻahaʻa, ʻike maopopo ʻia ka ʻike.

He 720P a i ʻole 1080P ka hoʻonā ʻana o nā projectors, ʻo ka hopena hōʻike e pili ana i ka mālamalama, e hoʻohana pinepine ka hālāwai i ke ʻano "lumi ʻeleʻele liʻiliʻi", e paʻakikī i ka noʻonoʻo ʻana no ka manawa lōʻihi.

 

2. Hoʻohālikelike o ka hana

Hiki i nā projectors ke hōʻike wale;Hiki ke hoʻohana ʻia nā papa keʻokeʻo maʻamau no ke kākau ʻana a loaʻa kahi wahi kākau ʻokoʻa a ʻaʻole hiki ke mālama ʻia.Hoʻokahi wale nō nā hana, pono e hoʻohana pinepine ʻia i ka manawa like e hoʻokō i nā pono kumu o ka hālāwai.

ʻO Interactive Electronic Whiteboard kahi hoʻonohonoho o nā hana he nui a me ka hoʻohui ʻana, ʻaʻole hiki ke hoʻomaopopo i ke kākau palena ʻole, ka holoi ʻana i ke ʻano, ka code scanning e mālama ai, annotate i kēlā me kēia manawa, hōʻike palapala, akā hiki ke pāʻani i ka wikiō UHD, hoʻomaka i ka hālāwai wikiō mamao, multi-device. ʻO ka hoʻolei ʻana i ka pale uila, a pēlā aku, hiki i kahi mīkini ke hoʻokō i nā pono hālāwai like ʻole.

 

3. Hoʻohālikelike i ka hana

I kēlā me kēia manawa e hoʻohana ai ʻoe i ka projector, pono ʻoe e uea, debugging, ʻo kēia mau hana e hoʻopau loa i ka manawa;pono nō hoʻi ka papa keʻokeʻo maʻamau e hoʻomākaukau i nā ʻano mea hana like ʻole, e like me nā penikala, kahi holoi papa keʻokeʻo.I ka wā o ka hālāwai, he mea maʻalahi loa ke hoʻololi i waena o nā mea like ʻole.

ʻAʻole pono e hoʻopau ʻia nā papa papa uila Interactive, hiki iā ʻoe ke hoʻohana iā ia ke hoʻā ʻoe i ka mīkini.Hoʻolālā hana kanaka, maʻalahi e hana.Nui-hana i hoʻokahi, maʻalahi ka hoʻololi.Eia kekahi, kākoʻo ʻo ia i ka hoʻokomo ʻana i ka paia a me ka hoʻokomo ʻana i ka bracket mobile, kahi e hoʻokuʻu ʻia ai ka hālāwai.

 

4. Hoʻohālikelike o ka noi

ʻO nā papa papa uila Interactive kūpono no nā ʻoihana a me nā ʻoihana, kālā, hoʻonaʻauao, mālama olakino, waiwai a me nā wahi ʻē aʻe o ka lumi hālāwai, a me nā hōkele, nā hale keʻena, nā hōʻikeʻike, e like me ka lobby, hoʻokipa, hale hōʻikeʻike a me nā wahi ʻē aʻe, i e hoʻokō i nā pono o nā hiʻohiʻona ʻoihana like ʻole.

Hiki ke hoʻohana wale ʻia ka projector i loko o ke kukui ʻeleʻele o loko, a ʻaʻole hiki ke hoʻoneʻe ʻia ma ka makemake, ua kaupalena ʻia ka hiʻohiʻona noi.

 

Hiki ke ʻike ʻia he ʻoi aku ka maikaʻi o nā papa keʻokeʻo Interactive Electronic ma mua o nā projectors a me nā papa keʻokeʻo maʻamau ma nā ʻano he nui.Hoʻohana nui ʻia lākou i ka hoʻonaʻauao, ʻoihana a me nā ʻano ʻē aʻe.Ma ka ʻoihana hoʻonaʻauao, ua lilo ia i mea hana aʻoaʻo kikohoʻe kaulana i hiki ke kōkua i nā kumu e hōʻike i ka papa hana, hoʻokomo i nā haumāna i ka launa pū ʻana, a hoʻoikaika i ka hoʻonaʻauao hou.Ma nā hālāwaiʻoihana, hiki ke kōkua i nā poʻe e hoʻomaopopo i nā hana o ka māheleʻike, kūkākūkā mamao, hōʻike kiʻi, a me nā mea'ē aʻe, a hoʻonui i ka maikaʻi a me ka maikaʻi o ka hālāwai.

 

Hāʻawi ʻo TouchDisplays iā ʻoe me Interactive Electronic Whiteboard mai 55 iniha a 86 iniha e hālāwai ai i kāu mau pono hālāwai like ʻole, a me ka hana ʻana i kahi keʻena akamai nou.

 

 

Ma Kina, no ka honua

Ma ke ʻano he mea hana me ka ʻike ʻoihana nui, hoʻomohala ʻo TouchDisplays i nā ʻōnaehana hoʻopā naʻauao piha.Hoʻokumu ʻia ma 2009, hoʻonui ʻo TouchDisplays i kāna ʻoihana honua i ka hana ʻanaNā Kūlana POS,Hōʻailona Kikohoʻe Interactive,Hoʻopaʻa nānā, aPapa Keʻokeʻo Electronic Interactive.

Me ka pūʻulu R&D ʻoihana, hoʻolaʻa ka ʻoihana i ka hāʻawi ʻana a me ka hoʻomaikaʻi ʻana i nā ʻoluʻolu ODM a me OEM, e hāʻawi ana i ka papa inoa mua a me nā lawelawe hana maʻamau.

E hilinaʻi iā TouchDisplays, kūkulu i kāu hōʻailona maikaʻi loa!

 

Kāhea iā mā˚ou

Email: info@touchdisplays-tech.com

Helu hoʻokaʻaʻike: +86 13980949460 (Skype/ WhatsApp/ Wechat)

 

 

touch pos solution touchscreen pos system pos system uku mīkini pos system hardware pos system cashregister POS terminal wahi mīkini kūʻai kūʻai kūʻai POS System POS Pūnaehana Kūʻai Kūʻai no nā ʻoihana liʻiliʻi. ʻO OEM wahi kūʻai POS hoʻopā i nā mea a pau i loko o hoʻokahi POS nānā POS mea lako POS lako paʻa paʻa paʻa paʻi paʻi paʻi paʻi paʻi paʻi pc āpau i hoʻokahi hōʻike hoʻopā i ka ʻenehana ʻenehana hoʻokomo ʻia me ka mīkini kū kūʻokoʻa.


Ka manawa hoʻouna: Mar-01-2024

E hoʻouna i kāu leka iā mākou:

WhatsApp Online Chat !